Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Stötta Dackarna genom att köpa soffbiljetter – och ta chansen att vinna entrébiljetter och supporterprylar

Featured Image

Tisdagen den 8/6 är det dags för Dackarna att ta emot Masarna i Bauhaus-Ligan.
Som supporter kan du nu köpa så kallade soffbiljetter för att stötta klubben – och samtidigt ha chansen att vinna entrébiljetter eller en supporterpryl.

Soffbiljetter innebär att man som supporter köper en eller flera ”biljetter” för att stötta sin favoritklubb i en tuff tid. Soffbiljetterna gäller inte som entré till någon match utan ska ses som ett ovärderligt stöd för klubben.

Stödet från våra supportrar är enormt viktigt och så länge vi inte får ta in mer än 500 åskådare på våra matcher så kommer möjligheten att stötta Dackarna via stödköp av soffbiljetter att finnas.

Du kan välja mellan:

Ståplats: 50:- styck

Sittplats: 100:- styck

Hedersplats: 200:- styck

TÄVLING: Bland de som lägger minst 200:- kommer vi att lotta ut entrébiljetter till matchen mot Masarna och supporterprylar!
Du väljer själv om du vill ha två entrébiljetter till matchen eller om du vill ha en supporterpryl (keps, flagga eller t-shirt).

Det är snabba ryck som gäller. För att ha chansen att vinna måste du köpa dina soffbiljetter senast klockan 16.00 tisdagen den 8/6. Vinnarna kontaktas via telefon runt klockan 16.30.

Varje 200-krona är värd ett lottnummer i dragningen!

Du betalar dina soffbiljetter med swish eller bankgiro (Målilla Motorklubb).
Swish: 123 259 13 45
Bankgiro: 5958-6453

Märk din inbetalning med ”Dackarna-Masarna”.

Tack för ditt stöd. Tillsammans är vi Dackarna!

Dela nyheten: