Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

ALLT DU BEHÖVER VETA INFÖR GP-FESTEN I MÅLILLA DEN 17/9

Featured Image

Den 17/9 körs den näst sista Grand Prix-tävlingen för året. Skådeplats är Skrotfrag Arena i Målilla. Vi får mycket frågor gällande tävlingen och här har vi försökt att sammanställa den viktigaste informationen!

BILJETTFÖRSÄLJNING

Förköps-försäljning sker på Tickster på följande länk:

https://www.tickster.com/sv/events/gttvkk53gp1alwk/2022-09-17/kaeser-fim-swedish-speedway-gp

Biljett går också bra att köpa på arenan under en stor del av tävlingsdagen.

Observera att biljettpriset höjs ett dygn innan tävlingen startar. Från och med klockan 19.00 den 16/9 gäller nya priser och dessa gäller både vid förköp på Tickster samt vid biljettköp på plats på arenan.

VI FÅR INTE FÖLJA MED IN PÅ ARENAN

Stolar, paraply, husdjur, termosar, flaskor, PET-flaskor och burkar är inte välkomna att följa med in på arenan.

FESTLIGHETERNA FORTSÄTTER EFTER TÄVLINGENS SLUT

Efter tävlingens slut fortsätter festligheterna med DJ, matservering och pub fram till kl. 01.00. Festområdet kommer att vara placerat bakom sittplatsläktaren i utgången av första kurvan.

FANZONE

Den stora nyheten i samband med Grand Prix-tävlingen på Skrotfrag Arena i Målilla på lördag är ett rejält tilltaget fanzone precis utanför huvudentrén. Här blir det full fart från klockan 12.00 till klockan 18.00 på tävlingsdagen!

I fanzone kommer det finnas möjlighet till både glittertatueringar och ansiktsmålning med önskat lands flagga. Passa på att måla dig i Sveriges färger!
På plats kommer det också att finnas en ballongkonstnär som fixar blågula ballonger till både barn och vuxna.

Viktiga tider i fanzone:
16.30-17.00 Tävlingens huvudpersoner, samtliga förare, kommer till fanzone för en uppstyrd autografskrivning.

17.15-17.45 Speedway-quiz.

I fanzone finns också försäljning av mat och dryck från kl. 12.00 till 18.00.

ÖPPEN TRÄNING
Tidsträningen, som sker mellan klockan 13.00 och 14.15, kommer att vara öppen för publik på en begränsad del av arenan. Vid klockan 14.30 töms arenan för att åter öppnas upp klockan 17.00.

ÖPPEN SOUVENIRSHOP

Dackarnas ordinarie souvenirshop kommer att vara öppen. Förutom en hel del ”dacke-grejer” kommer vi att ha en unikt framtagen t-shirt samt mössa för just Målillas GP-tävling till försäljning, liksom GP-dekaler.

Dela nyheten: