Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Årets stora nyhet på Skrotfrag Arena: nybyggd restaurang och pub för publiken

Featured Image

Dackarna har gjort en storsatsning på arenan inför säsongen 2022. Det handlar om en helt ny restaurang och pub för publiken, som öppnas upp för första gången i samband med hemmapremiären mot Indianerna tisdagen den 10 maj.
– Det är en stor satsning som vi har gjort under våren och som vi tror ska slå väl ut framöver, säger Lars Olofsson, som sitter i Dackarnas styrelse och marknadsgrupp.

Efter två säsonger med en pandemi och publikrestriktioner kan vi nu på allvar hälsa alla välkomna tillbaka till Skrotfrag Arena i Målilla.

Under säsongen 2022 kommer Dackarna att göra flera satsningar för att locka tillbaka publiken till arenan. Den allra största har det jobbats med på arenan i flera månader.

Höja upplevelsen

Sedan tidigare har vi en VIP-avdelning, för först och främst våra samarbetspartners, som kan ta emot runt 450 sittande matgäster.

Från och med i år kan vi också erbjuda vår publik runt ovalen en helt nybyggd restaurang- och pub-del. Denna har under våren byggts i utgången av första kurvan. Här kan vi ta emot både stående och sittande gäster.

– Vår förhoppning är att detta ska höja upplevelsen för vår publik. Här kan man köpa enklare maträtter som vi inte tidigare har serverat till publiken och det tror vi blir uppskattat. Maten får man gärna ta med sig ut på publikplats och äta om man vill det. På själva pub-delen har vi också rättigheter, säger Lars Olofsson.

Bra samarbete med BIM

Från klubbens sida riktar man ett stort tack till Byggservice i Målilla, BIM, som har byggt den nya restaurang- och pub-delen på arenan.

– Vi vill tacka BIM för ett bra samarbete. Nu känns det verkligen roligt att vi kan öppna upp på tisdag, säger Lars Olofsson.

Puben kommer att hålla öppet från klockan 17.30 till klockan 22.00 i samband med Dackarnas hemmamatcher i Bauhaus-Ligan.

I samband med matchen mot Indianerna kommer vi att ha ett enklare quiz på puben runt klockan 17.45. Vinnaren i quizet kommer att belönas med två VIP-platser till hemmamatchen mot Rospiggarna senare under säsongen.

Dela nyheten: