Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

BAUHAUS förlänger avtalet som huvudpartner till Svensk Speedway

Featured Image

Efter en framgångsrik säsong, trots årets alla utmaningar, kan elitklubbarnas samarbetsorganisation ESS nu glädjas åt att ligans största partner fortsätter samarbetet 2021

Elit Speedway Sverige (ESS) och BAUHAUS förlänger samarbetsavtalet som gör BAUHAUS till huvudpartner för den svenska elitserien under säsongen 2021. Samarbetet leder också till att svenska elitserien i Speedway fortsätter att gå under namnet BAUHAUS ligan.

Mikael Teurnberg, marknadsansvarig för ESS, som har jobbat fram förlängningen av avtalet är väldigt positiv till att BAUHAUS fortsätter som huvudpartner till Elitserien 2020. – Jag känner en stolthet och glädje att ett så stort företag som BAUHAUS fortsätter att vara huvudpartner för den svenska elitserien. Det nya TV avtalet som skrevs till säsongen 2020 gör att intresset ökat för svensk Speedway. Synligheten för svensk Speedway har ökat under 2020.

BAUHAUS Marknadschef Johan Saxne: ”Speedwayen har alltid legat nära oss på BAUHAUS och nu i dessa tider är det extra viktigt för oss att hålla i idrottssponsringen när det är så tufft för både föreningar och utövare.”

Att BAUHAUS väljer att förlänga huvudpartneravtalet med ESS gör att svensk Speedways varumärke stärks och vi ser fram emot en ny säsong tillsammans, avslutar Mikael Teurnberg.

Dela nyheten: