Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Beställ julkalendrar och Bingolotter till Uppesittarkvällen och Nyårsbingon av Dackarna!

Featured Image

Ett enkelt sätt att stödja Dackarna och samtidigt ha chansen att vinna fina priser är att köpa Bingolottos Julkalender och dina Bingolotter till Uppesittarkvällen den 23/12 och Nyårsbingon den 31/12 av oss. Vi har även Sverigelotter till försäljning. Precis som förra året hoppas vi på stort intresse och vi skickar hem kalendrar och lotter till beställare i hela Sverige!

Julkalendern kostar 100:- styck och halva summan går direkt till klubben.

Bingolotter till Uppesittarkvällen (23/12) finns i tre olika utföranden:

x1 (100:- styck)

x2 (200:- styck) och

x3 (300:- styck).

Bingolotter till Nyårsbingon har vi i två utföranden:

x1 (100:- styck) och

x2 (200:- styck).

Sverigelotten jul kostar 25:- styck.

Vi vill nu ge alla våra fans över hela landet möjligheten att stötta oss genom att handla julkalendrar och bingolotter till Uppesittarkvällen och Nyårsbingon av Dackarna/Målilla Motorklubb.

Skicka ett mail till linus@dackarna.nu med din beställning och adress så skickar vi ut kalendrar och/eller lotter till dig i god tid. Var noga med att ange exakt vad du vill beställa. Det går också bra att skicka din beställning till Dackarna via meddelande på Facebook eller Instagram.

Observera att kostnad för utskick (porto) tillkommer. Betalning sker i förskott och info gällande hur det går till kommer i ett mejlsvar.

Tack för att Du stöttar Dackarna och Målilla Motorklubb!

Dela nyheten: