Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

BILJETTERNA TILL GP-TÄVLINGEN I MÅLILLA DEN 14/8 ÄR SLÄPPTA

Featured Image

Vid klockan 16.00 i dag släpptes biljetterna till 2021 års upplaga av Swedish FIM Speedway Grand Prix, som körs på Skrotfrag Arena i Målilla den 14 augusti.
– Det är en jättepositiv nyhet för oss att biljetterna nu släpps, säger Dackarnas Mikael Teurnberg.

Målilla och Skrotfrag Arena, tidigare G&B Arena, har i många år varit värd för en populär deltävling i speedwayens GP-cirkus.

Förra året stoppades tävlingen, som mycket annat, av pandemin. Men nu återkommer, precis som planerat, Speedway Grand Prix till Målilla i sommar!

”Känns fantastiskt”

I takt med att restriktionerna lättas i Sverige har nu arrangören av GP-serien, BSI, valt att släppa upp biljetter till tävlingen i Målilla den 14 augusti till försäljning.

Biljettförsäljningen till tävlingen startar i dag klockan 16.00!

– Det är en jättepositiv nyhet för oss att biljetterna till tävlingen i Målilla nu släpps. Det känns fantastiskt och det blir som bekant den enda GP-tävlingen i Sverige i år, säger Mikael Teurnberg.

I inledningen kommer det att släppas ett begränsat antal biljetter till försäljning.

– Sen får vi se framöver hur mycket det kan släppas på i och med att restriktioner lättas. På Skrotfrag Arena kan vi till exempel på ett enkelt sätt göra olika avgränsade sektioner på läktarna och det finns många ingångar, säger Teurnberg.

Biljetter bokas här: https://www.eventim.se/tickets.html?affiliate=BSS&esid=2642439&fun=page&pagename=eventseries

Alla tävlingar i GP-serien 2021:

16 juli: Prag

17 juli: Prag

30 juli: Wroclaw

31 juli: Wroclaw

7 augusti: Lublin

14 augusti: Målilla

28 augusti: Togliatti

11 september: Vojens

2 oktober: Torun

Dela nyheten: