Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Dackarna kör träningsmatch hemma mot Lejonen den 18 april

Featured Image

På måndag, den 18 april, tar Dackarna emot Lejonen i en träningsmatch på Skrotfrag Arena i Målilla. Notera att matchen startar klockan 14.00.

I Dackarna får publiken stifta bekantskap med bland annat nyförvärven Alexander Woentin och Ludvig Lindgren. I måndagens lag hittar vi också Jacob Thorssell, Avon van Dyck, Sammy van Dyck och inlånade Anton Karlsson.

I Lejonen återfinns bland annat klassföraren Oliver Berntzon och ett av svensk speedways största framtidshopp i form av Casper Henriksson.

Dackarnas lagledare Mikael Teurnberg säger så här:
– Vi har bestämt att vi enbart kör med våra egna svenska förare i Challenge-matcherna mot Lejonen. Det är viktigt att killarna får lite matchträning innan BAUHAUS-ligan startar. Roligt att lagkapten Jacob Thorssell var tillgänglig de här dagarna när hans polska klubb inte har några matcher.
– Resultatet är inte det viktigaste i de här matcherna utan att få komma igång och förhoppningsvis få en bra start på säsongen.

Laguppställningar till måndagens match:

Dackarna:
1. Ludvig Lindgren
2. Avon van Dyck
3. Alexander Woentin
4. Anton Karlsson (inlånad)
5. Jacob Thorssell
6. Sammy van Dyck

Lejonen:
1. Mathias Thörnblom
2. Jeremia Thelaus
3. Casper Henriksson
4. Emil Pörtner
5. Oliver Berntzon
6. Theo Bergqvist

Det är fri entré till matchen! Vi kommer att ha försäljning av diverse förtäring.

Tisdag den 19 april möts lagen i Gislaved med start klockan 18.00.

Dela nyheten: