Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Dackarna och Skrotfrag AB förlänger avtalet med tre år

Featured Image

Under tre säsonger har Dackarnas hemmaarena gått under namnet Skrotfrag Arena. Nu kan vi med glädje och stolthet meddela att Dackarna och återvinningsföretaget Skrotfrag AB är överens om en förlängning av avtalet. Därmed kommer vår arena att heta Skrotfrag Arena även under åren 2023, 2024 och 2025.

Det var till säsongen 2020 som Målilla motorstadion bytte namn från G&B Arena till Skrotfrag Arena. Nyligen stod det klart att det fina och givande samarbetet med Skrotfrag fortsätter. Parterna är nämligen överens om ett nytt treårskontrakt och därmed blir namnet på arenan, Skrotfrag Arena, kvar i ytterligare minst tre år!

Skrotfrag är ett bolag som jobbar med återvinning och grundades 1972, företaget har ett 20-tal filialer i södra och mellersta Sverige.

Samarbetet med Skrotfrag har varit och är mycket givande. Från Dackarnas sida är vi oerhört glada och stolta över att detta samarbete nu fortsätter.

På bilden: Dackarnas Lars Olofsson och Tomas Karlsson tillsammans med Skrotfrag AB:s Jörgen Pettersson och Jonas Lindh.

Dela nyheten: