Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

DACKARNA ÖPPNAR FÖR 3 000 ÅSKÅDARE PÅ TORSDAG – NU KAN DU KÖPA DIN BILJETT PÅ ARENAN

Featured Image

Under måndagen kom beskedet att 3 000 åskådare på anvisade sittplatser tillåts på idrottsarenor utomhus.
Dackarna fick i dag alla tillstånd på plats som krävs för att kunna ta emot upp till 3 000 åskådare i hemmamatchen mot Piraterna på torsdag den 1 juli.

Det var flera efterlängtade besked som kom från Regeringen och Folkhälsomyndigheten på måndagen. Bland annat höjs publiktaket till 3 000 åskådare på utomhusarenor där sittplatser kan anvisas. Att tänka på restriktioner i övrigt och fortsätta att hålla avstånd mellan sällskap är fortsatt mycket viktigt och vi vill be vår publik att ha förståelse för detta.

Köp på Tickster eller betala på plats

Vi har nu fått klartecken från Polismyndigheten att släppa in 3 000 åskådare på Skrotfrag Arena från och med matchen mot Piraterna den 1/7.

Det innebär också flera förändringar jämfört med de två första hemmamatcherna, där vi har kunnat ta in 500 åskådare.

Vi rekommenderar fortsatt att köpa dina biljetter till matcherna på tickster.com.

En stor skillnad nu är dock att det blir möjligt att betala sin biljett på plats på Skrotfrag Arena och sedan gå in och se matchen. Tänk dock på att det är max 3 000 åskådare som får komma in på arenan.

Fri entré för barn och ungdomar

Vi kan i och med detta glädjande nog också gå tillbaka till att erbjuda barn och ungdomar födda 2003 och senare fri entré till våra matcher i Bauhaus-Ligan.
Om någon har löst ungdomsbiljett till matchen mot Piraterna så kommer vi att kompensera det med en fribiljett till en annan av våra hemmamatcher i grundserien. Skicka i sådana fall ett mejl till jon@dackarna.nu

Våra egna entrébiljetter gäller från och med matchen den 1/7.

Jämfört med de två tidigare hemmamatcherna så kommer vi att hålla kioskerna öppna från och med matchen mot Piraterna.

Vi öppnar nu också upp hela arenan för publik, men det är alltså anvisade sittplatser som gäller. Det går bra att sitta även i grässlänten, men då ska egen stol tas med till arenan.

Inga frikort från Svemo och Serieföreningen gäller i nuläget på Skrotfrag Arena.

Dela nyheten: