Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Dackarnas hemmaarena byter namn.

Featured Image

Det var inför säsongen 2006 som Målilla Motorstadion fick ett sponsrat namn och efter fjorton år får den åter nytt namn, Det är återvinningsföretaget Skrotfrag som nu kommer att namnge arenan och det nya namnet blir Skrotfrag Arena.

Inför säsongen 1993 invigdes den nya anläggningen för tävlingsverksamhet och fick då namnet Målilla Motorstadion. I takt med att arenan byggdes ut och större arrangemang genomfördes på anläggningen vid sidan av Dackarnas alt större framgångar gjorde att arenanamnet blev attraktivt på sponsormarknaden. Företaget G&B från Rottne ingick då ett avtal om att namnge Motorstadion, ett avtal som sedan förlängts och varat under fjorton säsonger. Dackarna kan se tillbaka många fantastiska tävlingar under den här perioden och vill verkligen tacka G&B i Rottne för dom här åren.

När vi nu går in i ett nytt decennium blir det ett nytt namn på Målilla Motorstadion och vi får hälsa er alla välkomna till Skrotfrag Arena i Målilla för att de närmaste tre åren se Dackarnas matcher i Elitserien.

Det är alltid roligt när stora nationella företag ser potentialen i att jobba med oss i Dackarna, säger Nils-Johan Elofsson i Dackarnas Marknadsgrupp.

Skrotfrag är ett bolag som jobbar med återvinning och grundades 1972, företaget har 20 filialer i södra och mellersta Sverige, Numera har man en fragmenteringsanläggning i Oskarshamn men finns även på flera orter inom Dackarnas region som i Kalmar, Växjö och sedan några månader tillbaka även i Västervik. Inom kort kommer även Skrotfrag att etablera sig även i Vetlanda.

Vi tycker att det är viktigt att vi som företag engagerar oss i föreningslivet och vi tycker att det ska bli spännande att jobba tillsammans med Dackarna framöver, säger Jonas Lindh på Skrotfrag i Oskarshamn.

Det blir ett intensivt första år på Skrotfrag Arena, utöver Dackarnas åtta hemmamatcher kommer klubben att arrangera individuella SM Finalen den 21 juli, JSM o USM Finalerna den 1 augusti och sedan Scandinavian Speedway Grand Prix lördagen den 15 augusti.

Dela nyheten: