Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Dackarnas matcher kommande vecka direktsänds

Featured Image

Träningsmatchen mellan Dackarna och Vetlanda, som körs nu på måndag och onsdag, kommer att direktsändas på SportExpressen och flera småländska tidningar, bland annat hos vår samarbetspartner Vimmerby Tidning.

På måndag, den 24 maj, körs den första matchen i Dackarna-Vetlanda Challenge. Här kommer en positiv nyhet inför matchen på Skrotfrag Arena:

– Vi har nu fått klart med Bonnier News (Expressen) att tävlingen kommer att sändas på SportExpressen PPV samt hos flera av de småländska tidningarna som ingår i koncernen.

Matchen kommer bland annat att direktsändas hos vår samarbetspartner Vimmerby Tidning, vilket känns extra roligt, säger Dackarnas Mikael Teurnberg.

Även returen i Vetlanda två dagar senare kommer att sändas hos Vimmerby Tidning. Båda matcherna startar klockan 18.00.

När det gäller sändningen på Vimmerby Tidnings sajt kommer den kunna ses av alla som har en prenumeration. Just nu kostar en tremånaders prenumeration på VT 49 kronor.

– Det är en jättebra nyhet för våra samarbetspartners och supportrar, som nu kommer att kunna se matchen mot Vetlanda, säger Mikael Teurnberg.

Dela nyheten: