Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Dackeupproret avslutas med en livesändning på tisdag

Featured Image

Vår kampanj Dackeupproret har nu varit igång i snart fem veckor. På tisdag kväll sker avslutningen med en livesändning från Skrotfrag Arena.

När vi nu skriver den 17 maj har nästan 4 000 fiktiva biljetter sålts i Dackeupproret.

”Våra fans har verkligen ställt upp på ett fantastiskt sätt och nu hoppas vi på en stark avslutning under de sista dagarna som Dackeupproret är igång”, säger initiativtagarna Lars Olofsson och Linus Johansson.

På kvällen tisdagen den 19/5 avslutas Dackeupproret med en livesändningen från Skrotfrag Arena. Ingen publik är då välkommen till arenan och det kommer inte att köras någon speedway på banan. Livesändningen kommer att sändas ut via vår Facebook-sida med start klockan 19.00.

”Vi vågar lova en del roliga inslag som säkert kommer att glädja våra fans och andra speedwayintresserade runtom i Sverige”.


GÅ MED I DACKEUPPRORET DU OCKSÅ – TILLSAMMANS FÖR DACKARNA!

En fiktiv biljett kostar 50 kronor styck.

Du kan också köpa till exempel:

5 biljetter för 200:-

10 biljetter för 400:-

15 biljetter för 600:-

20 biljetter för 800:-

25 biljetter för 1 000 :-

Så här betalar du dina fiktiva biljetter:

Swishnummer (Målilla Motorklubb): 123 259 13 45

Bankgironummer (Målilla Motorklubb): 5958-6453

Märk inbetalningen med ”Dackehjärta”.

Betalar du med bankgiro anger du också namn och telefonnummer. (Tänk på att om du betalar med bankgiro är det inte säkert att din betalning hinner registreras till dragningen den 19/5).

Dessa biljetter kommer sedan att omvandlas till lotter i ett stort lotteri, där vinnarna kommer att presenteras i en livesändning på kvällen den 19 maj. Totalt kommer vi fram till den 19 maj att presentera ett 50-tal priser (utöver de priser som lottas ut under resans gång fram till den 19/5) som ska lottas ut – och givetvis har de alla på ett eller annat sätt med Dackarna att göra.

  • Observera att det är just fiktiva biljetter och att de inte gäller till någon match på Skrotfrag Arena.
Dela nyheten: