Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Dackeupproret – tillsammans för Dackarna! (2 612 biljetter sålda)

Featured Image

När det är som tuffast går vi människor samman. Nu har det blivit dags för Dackarnas trogna fans att göra just det. Vi ger er Dackeupproret! Köp dina fiktiva matchbiljetter redan i dag, stötta klubben i ditt hjärta – och ha chansen att vinna riktigt fina priser!
Längst ner i den här artikeln kan ni följa antalet sålda fiktiva biljetter.

I Corona-krisens spår har många idrottsklubbar gjort olika kampanjer för att samla sina supportrar. Nu gör Dackarna detsamma – men med en rejäl twist. Vi hoppas på våra supportrars stöd i detta läge, det är ovärderligt för oss!

I kväll, tisdagen den 14 april klockan 19.00, startar vi upp något som vi har valt att kalla för Dackeupproret. Detta avslutas sedan klockan 21.00 tisdagen den 19 maj. Just det, samma kväll som vi skulle ha mött Västervik i ett hett länsderby, tillika årets första match i BAUHAUS-Ligan på Skrotfrag Arena.
Planer finns på att göra något extra (digitalt) för alla speedwayfans den kvällen, men vi får återkomma till det framöver när allt är spikat.

Vad är Dackeupproret?
I Dackeupproret går vi samman för att stötta Dackarna! Du kan köpa hur många fiktiva biljetter du vill fram till och med klockan 21.00 den 19/5. Biljetterna kostar 50 kronor styck eller:
5 biljetter för 200:-
10 biljetter för 400:-
15 biljetter för 600:-
20 biljetter för 800:-
25 biljetter för 1 000 :-
Och så vidare.

Dessa biljetter kommer sedan att omvandlas till lotter i ett stort lotteri, där vinnarna kommer att presenteras på kvällen den 19 maj. Totalt kommer vi under de fem kommande veckorna att presentera ett 50-tal priser som ska lottas ut – och givetvis har de alla med Dackarna att göra.

Kampanjen vänder sig förstås till både privatpersoner och företag. Som företagare kan du till exempel köpa varsin fiktiv biljett till dina anställda!

Publikrekordet i en match i högsta serien på Skrotfrag Arena ligger på 9 199 personer. Så många såg grundseriematchen mot Västervik 2007. Hur nära det rekordet kan den här kampanjen komma?!

Så här betalar du dina fiktiva biljetter:
Swishnummer (Målilla Motorklubb): 123 259 13 45
Bankgironummer (Målilla Motorklubb): 5958-6453
Märk inbetalningen med ”Dackehjärta”.
Betalar du med bankgiro anger du också namn och telefonnummer.

Vi kommer att uppdatera antalet sålda biljetter kontinuerligt på vår hemsida och våra sociala medier.

  • Observera att biljetterna är just fiktiva och inte gäller till någon match på Skrotfrag Arena.

ANTAL SÅLDA FIKTIVA BILJETTER: 2 612 stycken (till och med klockan 21.00 3/5)

Dela nyheten: