Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

ETT JÄTTETACK TILL ALLA FANTASTISKA DACKEFANS!

Featured Image

Wow! Dackeupproret blev en sådan otrolig succé. När livesändningen var slut i kväll hade vi under fem veckor sålt fantastiska 4 881 fiktiva matchbiljetter.
Räknar vi ihop Dackeupproret med privatsponsringen har ni tillsammans bidragit med 198 000 kronor in i klubbkassan. TACK! Inte minst i dessa tider betyder det hur mycket som helst för oss.

Vi hoppas att ni njöt av livesändningen. Ett stort tack vill vi rikta till Christoffer Frick och Tobbe Johansson, som gjorde sändningen möjlig. När tekniken inte var med oss till en början behöll de dessutom lugnet och till slut kom showen igång.

Ett stort tack också till Martin Åkerberg, som gjorde ett grymt bra jobb som programledare. Och till Marlene Karlström för den vackra nationalsången. Ja, så här kan vi fortsätta…

Några av er har hört av er med frågor om vart Peter ”PK” Karlsson och Oliver ”Vispen” Berntzon tog vägen. Tanken var att de skulle ha varit med live i slutet av sändningen och de satt redo hemma i Skagersvik, men tyvärr satte tekniken stopp för detta inslag.

En fullständig prislista i Dackeupproret kommer att presenteras i morgon.

Återigen: TACK FÖR EN FANTASTISK UPPSLUTNING!

Dela nyheten: