Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Fantastiskt gensvar i Dackeupproret – var med du också!

Featured Image

För elva dagar sedan (14/4) startade vi Dackeupproret – och gensvaret har varit fantastiskt. Fram till kvällen den 24/4 hade hela 1 648 fiktiva biljetter köpts.
Har du inte redan köpt dina fiktiva matchbiljetter så gör det redan i dag för att stötta klubben i ditt hjärta. Och om du redan har köpt – varför inte investera i ytterligare någon eller några biljetter? Den 19/5 avslutar vi Dackeupproret med att lotta ut en mängd fina priser.

Den 14/4 startade vi upp Dackeupproret, som kommer att pågå ända till den 19/5. Här kan våra supportrar ge oss ett ovärderligt stöd genom att köpa fiktiva matchbiljetter.
Just den 19/5 skulle vi ha mött Västervik Speedway i ett häftigt länsderby, tillika årets första hemmamatch på Skrotfrag Arena. Men som ni säkert vet är BAUHAUS-Ligan uppskjuten på grund av den pandemi (Covid-19) som världen just nu upplever. Istället planerar vi för en livesändning från arenan denna kväll. Mer info om det kommer framöver!

Vad är Dackeupproret?
I Dackeupproret går vi samman för att stötta Dackarna! Du kan köpa hur många fiktiva biljetter du vill fram till och med klockan 21.00 den 19/5. Biljetterna kostar 50 kronor styck eller:
5 biljetter för 200:-
10 biljetter för 400:-
15 biljetter för 600:-
20 biljetter för 800:-
25 biljetter för 1 000 :-
Och så vidare.

Så här betalar du dina fiktiva biljetter:
Swishnummer (Målilla Motorklubb): 123 259 13 45
Bankgironummer (Målilla Motorklubb): 5958-6453
Märk inbetalningen med ”Dackehjärta”.
Betalar du med bankgiro anger du också namn och telefonnummer.

Dina fiktiva biljetter kommer sedan att omvandlas till lotter i ett stort lotteri, där vinnarna kommer att presenteras på kvällen den 19 maj. Totalt kommer vi, fram till den 19/5, att presentera ett 50-tal priser som ska lottas ut – och givetvis har de alla med Dackarna att göra.

Kampanjen vänder sig förstås till både privatpersoner och företag. Som företagare kan du till exempel köpa varsin fiktiv biljett till dina anställda!

Publikrekordet i en match i högsta serien på Skrotfrag Arena ligger på 9 199 personer. Så många såg grundseriematchen mot Västervik 2007. Hur nära det rekordet kan den här kampanjen komma?!

Vi kommer att uppdatera antalet sålda biljetter kontinuerligt på vår hemsida och våra sociala medier.

  • Observera att biljetterna är just fiktiva och inte gäller till någon match på Skrotfrag Arena.

TILLSAMMANS FÖR DACKARNA!

ANTAL SÅLDA FIKTIVA BILJETTER: 2 390 stycken (till och med klockan 20.00 30/4)

Dela nyheten: