Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Här är Dackarnas lag i torsdagens hemmamatch mot Rospiggarna

Featured Image

På torsdag (19/8) kör Dackarna hemma på Skrotfrag Arena mot Rospiggarna. Nu står det klart vilka förare som får chansen i den matchen och i uppställningen hittar vi bland annat Grand Prix-duon Jason Doyle och Maciej Janowski.

Dackarnas lag i torsdagens hemmamatch mot Rospiggarna:

  1. Maciej Janowski

  2. Frederik Jakobsen

  3. Jacob Thorssell

  4. Rasmus Jensen

  5. Jason Doyle

  6. Ricky Kling

  7. Sammy van Dyck

Tai Woffinden och Luke Becker är inte tillgängliga till denna match.

– Woffinden har åtaganden i Polen i samband med den här matchen och det visste vi redan när vi gick igenom hans schema i samband med att kontraktet skrevs. Att Luke Becker inte skulle kunna köra har vi vetat länge då han har en match i Wolverhampton. Samtidigt åkte både Jakobsen och Jensen bra senast de körde och det är bra att vi kan ge dem matcher också, säger Dackarnas lagledare Mikael Teurnberg.

I Dackarna går comebackande Ricky Kling in som nummer sex.

– Det blir rätt in i hetluften för Ricky. Eftersom han inte har något eget material kommer han att åka på en av Jacob Thorssells cyklar. Vi har haft problem att få med oss poäng på plats sex och jag vill ge Ricky chansen att få några tävlingar och åka in sig lite. Samtidigt måste vi låta Sammy växa in i det på ett lagom sätt.

När Dackarna och Rospiggarna möttes i Hallstavik tidigare under säsongen vann ”Piggarna” med 48-42.

– Jag har respekt för Rospiggarna, men givetvis laddar vi för seger och att även få med oss bonuspoängen. Det vore skönt med tre poäng för att få lite luft i tabellen, säger Mikael Teurnberg.

Biljetter till matchen köps på tickster.com eller på arenan i samband med matchen.

Länk till biljettköp på tickster: https://secure.tickster.com/sv/mvlad835d4mpg37/product

Dela nyheten: