Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

HEMMAFAVORITEN THORSSELL KÖR FÖR TREDJE RAKA SM-GULDET

Featured Image

Han vann i Hallstavik 2019 och i Målilla 2020. På tisdagskvällen jagar Dackarnas Jacob Thorssell sitt tredje raka individuella SM-guld när finalen körs hemma på Skrotfrag Arena i Målilla.
– Målsättningen är självklart att vinna, säger Jacob Thorssell.

Jacob Thorssell har blivit lite av en expert på SM-finaler de senaste åren. Åtvidabergssonen och dackeföraren har blivit svensk mästare de två senaste åren. Och det är väl ingen vild gissning att många som kommer att vara på plats på Skrotfrag Arena för att se SM-finalen kommer att göra allt de kan för att heja fram Thorssell till ytterligare ett guld, i så fall det tredje på lika många år.

Han kommer dessutom från en i många avseenden stark säsong.

– Jag tycker att det har gått skapligt. Jag har varit rätt stabil i både Sverige och Polen så det känns skönt, säger Jacob Thorssell.

I bra form

Formen och det faktum att han kör på sin hemmabana i Målilla talar knappast emot ytterligare en stark SM-final från Jacob Thorssells sida.

– Självklart är det en fördel för mig att finalen körs i Målilla. Det är alltid skönt att vara på hemmabanan. Formen känns också bra och grejerna funkar fint så målsättningen är självklart att vinna, säger Jacob Thorssell.

Det skulle dessutom ge dackeföraren en riktigt fin bonus i form av ett wildcard till GP-tävlingen i Målilla den 14 augusti.

– Självklart är jag väldigt sugen på det. Förra gången jag hade ett wildcard gick det tungt så jag vill visa vad jag kan.

Så vem plockar hem SM-guldet på Skrotfrag Arena tisdagen den 13/7?

– Jag!

Information om den individuella SM-finalen:

När: Tisdagen den 13 juli klockan 17.30. Grindarna öppnar klockan 16.00.

Var: Skrotfrag Arena, Målilla

Biljetter kan du förköpa på Tickster på följande länk: https://secure.tickster.com/sv/1kxkv4b63wp5x8e/products

Du kan också betala din entré direkt på plats på arenan i samband med tävlingen.

Priset är 150:- för vuxen. Barn och ungdomar födda 2003 och senare har fri entré.

Dela nyheten: