Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Information från styrelsen

Featured Image

Styrelsen följer förstås utvecklingen kring Covid-19 och hanterar situationen därefter. Enigheten är total om att vi som förening ska följa myndigheternas riktlinjer och regler till 100 procent.

Som ni säkert vet är premiären i speedwayens högsta serie, BAUHAUS-Ligan, framflyttad. Serien kommer att starta tidigast den 2 juni efter ett gemensamt beslut av ESS och Svemo.

Någon tävlingsverksamhet är inte aktuell på Skrotfrag Arena så länge beslutet om sammankomster med max 50 personer närvarande ligger fast.

Däremot öppnar styrelsen upp för träning på både stora och lilla banan efter att dessa besiktigats och är redo för speedway. Bara de personer som då måste vara på arenan kommer att ha möjlighet att vara det.
Detta beslut kan komma att ändras om regeringen och Folkhälsomyndigheten kommer med nya restriktioner.

Vidare kan berättas att klubbens personal har varslats om uppsägning från och med den sista juni. Detta på grund av den osäkerhet vi befinner oss i. Vår förhoppning är förstås att serien ska ha kommit igång till dess och att vi inte behöver verkställa några uppsägningar.
Vi har också många ideella krafter som jobbar på arenan och de personerna har vi blivit tvungna att skicka hem för stunden då många av dem tillhör så kallade riskgrupper för Covid-19.

I nuläget ber vi Er att inte besöka Skrotfrag Arena. Vi tänker på både vår personals och Din säkerhet i första hand.

Ta hand om er själva och varandra i dessa för alla så jobbiga tider.

Hälsningar
Styrelsen för Målilla Motorklubb och Dackarna

Dela nyheten: