Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Information kring årskort och försäljning av lösbiljetter

Featured Image

Den första juni kör Dackarna premiär i 2021 års upplaga av Bauhaus-Ligan. Det väntar ett hett länsderby direkt då Västervik står för motståndet på Skrotfrag Arena. Här kommer information till dig som har ett gällande årskort till Dackarnas hemmamatcher samt hur försäljningen av kvarvarande biljetter kommer att gå till.

Från och med den 1 juni föreslås idrottsevenemang som hålls utomhus kunna besökas av 500 åskådare på anvisad sittplats.

Vi inväntar fortfarande definitivt besked från berörda myndigheter på att planen står fast. Först när klartecken kommer och vi fått alla tillstånd som krävs kommer vi att släppa biljetter till matchen mot Västervik till försäljning.

Observera att all biljettförsäljning kommer att ske via Tickster. Ingen försäljning av biljetter kommer att ske på plats vid entréerna på Skrotfrag Arena. För att komma in på matchen måste du alltså köpa biljett innan du kommer till arenan.

Till säsongen 2020 såldes ungefär 150 stycken årskort till supportrar, som tyvärr inte kunde nyttjas förra året. Ni som har ett sådant årskort kommer att ha förtur att boka er plats till Dackarnas matcher i Bauhaus-Ligan på Skrotfrag Arena säsongen 2021.

Tanken är att årskortsinnehavarna kommer att ha en dag på sig att boka plats till aktuell match och detta görs också via Tickster.. Därefter släpps resterande av de 500 biljetterna till försäljning.
Du som har årskort och bokar biljett ska uppvisa ditt årskort tillsammans med biljetten när du kommer till entréerna vid arenan.

Årskortsinnehavare kommer att ha möjlighet att byta ut sina årskort för 2020 till årskort för 2021 i programkiosken (innanför entrén) vid matchen den 1/6.

Priset på lösbiljetterna kommer att vara 200 kronor styck och då ingår entré, sittplats, programklappa och parkering. En serviceavgift på 15 kronor tillkommer på priset.

Vi kan i nuläget inte erbjuda rabatterat pris för barn och ungdomar.

Observera att inga externa årskort, exempelvis genom Svemo eller serieföreningen, kommer att gälla på Skrotfrag Arena tills annat kommuniceras.

Så fort vi (förhoppningsvis) får klartecken för att ta in publik och alla tillstånd är på plats kommer vi att meddela tid för biljettsläpp.

Dela nyheten: