Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Inga väskor på Dackarnas matcher

Featured Image

Säsongen 2024 kommer vi att ha nya riktlinjer att förhålla oss till när det gäller vad våra besökare får ta med sig in på arenan. Det framgår efter den dialog vi haft med Polisen och det tillstånd detta nu har utmynnat i.

För närvarande råder väskförbud på våra arrangemang. Detta är ett beslut som polisen tagit och det finns inskrivet i tillståndet för våra arrangemang.
Undantag får göras för personer med barn som har behov av skötväska eller mat avsedd för barnet. Skötväskan ska kontrolleras av behörig personal vid inpassering. Undantag får även göras för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska.
För mer information om väskförbudet och hur det påverkar dig, hänvisar vi till polisens Q&A.

Det finns ingen garderob eller effektförvaring. Arrangören ansvarar inte för något som lämnats utanför entrén och de sparas ej efter arrangemanget.

Kom i god tid till arenan då detta gör att det kommer att ta något längre tid vid våra entréer.

MAT OCH DRYCK
Mot bakgrund av polisen beslut att förbjuda väskor vid våra arrangemang är medhavd mat och dryck inte tillåten. Försäljning av mat och dryck (kaffe, läsk, korv, hamburgare, öl, vin) finns på området.

FOTOGRAFERING
Professionella systemkameror och ljudupptagning är inte tillåtet. Du kan ta bilder med din pocketkamera eller mobiltelefon om du önskar.

BILJETTER/BILJETTKASSA
Biljetter till Dackarna matcher köper du via Tickster eller på plats vid Arenan.
Köper du biljetterna i biljettkassan vid Arenan betalar du 220 sek.
Via Tickster köper du biljetterna för 190 sek, biljetterna skickas till din mejl samma dag som de köps. Biljetter via Tickster handlar du här:
För att du och ditt sällskap snabbt och smidigt ska kunna skanna era biljetter vid entrén uppmanar vi dig att ha din PDF-version av dina e-Biljetter redo. Du behöver inte printa dina fysiska biljetter utan det räcker med att visa upp din biljett på mobilen.

Observera att det inte räcker med bokningsbekräftelse, du måste ha med dig själva biljetten, som innehåller en streck-/QR-kod. Om du inte kan hitta biljetterna; ta i god tid kontakt med Ticksters kundservice. Det kommer inte gå att lösa detta i biljettkassan på plats.

Dela nyheten: