Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

JAKOBSEN TILLBAKA I LAGET MOT INDIANERNA

Featured Image

På tisdag kör Dackarna en mycket viktig match borta mot Kumla Indianerna. Jämfört med senast är Frederik Jakobsen tillbaka i laget.

Den gångna veckan gav framförallt en mycket viktig hemmaseger mot Masarna (59-31). I denna match hade vi inte mindre än två fullpoängare i laget i form av Maciej Janowski och nyförvärvet Frederik Jakobsen.
När vi mötte Lejonen borta två dagar senare saknades nämnda duo av olika anledningar och det blev då förlust med 55-35.
På tisdag väntar ny match, denna gång mot Indianerna i Kumla. Till den matchen får vi glädjande tillbaka Frederik Jakobsen. Däremot saknas Maciej Janowski även denna gång då han kör polska mästerskapen på måndagskvällen och inte har möjlighet att hinna fram till Kumla till matchstart. Lagledningen väljer att nyttja regeln om rider replacement för Janowski, vilket innebär att övriga förare i uppställningen får ta varsitt av hans schemalagda heat.
När lagen möttes i Målilla tidigare under säsongen vann Dackarna med 49-41 och vi har därmed åtta poäng att gå på i kampen om bonuspoängen.

Laguppställningar:

Kumla Indianerna

 1. Niels-Kristian Iversen

 2. David Bellego

 3. Chris Holder

 4. Norbert Kosciuch

 5. Max Fricke

 6. Gustav Grahn

 7. Jonatan Grahn

Dackarna

 1. Rasmus Jensen

 2. Jacob Thorssell

 3. Frederik Jakobsen

 4. Maciej Janowski – rider replacement

 5. Brady Kurtz

 6. Filip Hjelmland

 7. Ludvig Lindgren

Dela nyheten: