Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Janowski står över tisdagens match – Jensen tillbaka

Featured Image

Efter kraschen mot Lejonen i tisdags tvingas Maciej Janowski stå över tisdagens bortamatch mot Rospiggarna. Vi kan dock glädja oss åt att Rasmus Jensen är tillbaka i uppställningen.

Efter att ha startat Bauhaus-Ligan med två segrar och en kryssmatch toppar Dackarna i skrivande stund tabellen. På tisdag väntar en tuff bortamatch mot Rospiggarna i Hallstavik.
Som bekant kraschade Maciej Janowski mot Lejonen och slog i handen rejält. Han har tvingats lämna återbud till tisdagsmatchen. Däremot är Rasmus Jensen tillbaka i laget efter att ha missat matchen mot Lejonen.

– Janowski utgår på grund av sin skada, han behöver lite vila. Jag väljer att inte köra riders replacement då det alltid är tufft att åka med en gubbe mindre. Det är givetvis tråkigt att Janowski inte kan vara med, men sådan är sporten. Vi kommer ladda stenhårt för att behålla serieledningen och förlänga den förlustfria sviten, säger Dackarnas lagledare Mikael Teurnberg.

Dackarnas lag mot Rospiggarna:

 1. Rasmus Jensen

 2. Frederik Jakobsen

 3. Jacob Thorssell

 4. Luke Becker

 5. Jason Doyle

 6. Avon van Dyck

 7. Max Bogdanowicz

Rospiggarnas lag:

 1. Kim Nilsson

 2. Kai Huckenbeck

 3. Timo Lahti

 4. Andrey Kudriashov

 5. Adrian Miedzinski

 6. Daniel Henderson

 7. Erik Gheorghe

Dela nyheten: