Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Publikinformation, Dackarna-Västervik, tisdag 31/5

Featured Image

Tisdagen den 31/5 är det dags för ”Årets match”, åtminstone i grundserien, på Skrotfrag Arena i Målilla. Detta när Dackarna tar emot Västervik i årets första länsderby i Bauhaus-Ligan. Nedan finns all info du behöver inför matchen!

Kort information om matchen:

Tisdag 31/5

Dackarna-Västervik

Skrotfrag Arena, Målilla

Matchstart kl. 19.00

Entréerna öppnar kl. 17.30

Entrépris:

Vuxen: 200:-

Program och sittplats ingår. Fri parkering.

Födda 2004 och senare har fri entré.

Det går bra att betala inträdet i entrén på arenan. Vi tar swish, kort och kontant. Det går också utmärkt att förköpa biljett till matchen på följande länk:
https://www.tickster.com/sv/events/d19gy7jej9khb6m/2022-05-31/dackarna-vastervik

Åk i god tid – risk för köer på grund av vägarbeten

Norr om Målilla pågår just nu ett större vägarbete. Åk i god tid för att hinna i tid till matchen! Kommer du från Virserums- och Vetlanda-hållet rekommenderar vi att du tar infarten till arenan via Gårdveda.

Övrig information

Du missar väl inte att besöka vår nybyggda restaurang och pub i utgången av första kurvan? Varför inte äta din tisdagsmiddag här?

Mellan kl. 18.00 och 18.30 kan du testa din reaktionssnabbhet i vår start-simulator, som är placerad i anslutning till den nybyggda restaurangen. Den med snabbast tid får chansen att se de två första heaten i matchen från innerplan!

Öppen depå

Den här säsongen återinför vi vad vi kallar för öppen depå. Det innebär att publiken är välkommen in i depån till och med kl. 18.00.

Nyhet för barnen

En nyhet för barnen är att vi har en hoppborg inne på arenan!

Välkomna till Skrotfrag Arena och ett häftigt länsderby!

Dela nyheten: