Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

SM-tvåan klar för fortsatt styrning i Dackarna

Featured Image

Vi kan stolt presentera förare nummer två i truppen för 2020. Den här gången handlar det om en av Sveriges allra bästa förare, nämligen Oliver Berntzon.

Bakom kulisserna har det jobbats hårt med att skriva nya förarkontrakt utefter de ekonomiska förutsättningar som råder denna säsong. Prio har förstås legat på att nå fram till lösningar med så många förare som möjligt ur den befintliga truppen.

I går kunde vi berätta att Frederik Jakobsen är klar för en fortsättning i Dackarna 2020. Nu står det också klart att Oliver Berntzon har accepterat de nya villkoren och är klar för fortsatt styrning med Skrotfrag Arena som hemmabana.

En av våra toppkillar

”Vispen”, som Oliver Berntzon kallas, blir en av våra absoluta toppförare denna säsong. En mycket sevärd förare som aldrig ger slaget förlorat och som är stenhård på banan. Han är alltid sevärd och dessutom på väg framåt och uppåt i karriären.

”Det blir tredje säsongen för Oliver i dackevästen. Han jobbar hårdare än de flesta och har startat säsongen lysande i Polen, där han nu dessutom fått ett gästkontrakt i Ekstraliga”, säger Dackarnas lagledare Peter Karlsson, som för övrigt även han är klar för en fortsättning i sin roll.

Så sent som i torsdags körde Oliver Berntzon hem ett individuellt SM-silver på Skrotfrag Arena, endast slagen av Jacob Thorssell.

Dackarnas lagbygge 2020:
* Frederik Jakobsen
* Oliver Berntzon

Dela nyheten: