Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Stötta Dackarna genom att köpa soffbiljetter – och ta chansen att vinna entrébiljetter till premiären den 1/6!

Featured Image

Tisdagen den 1/6 är det dags för premiär i Bauhaus-Ligan 2021. För Dackarnas del väntar länsderby mot Västervik hemma på Skrotfrag Arena. Som supporter kan du nu köpa så kallade soffbiljetter för att stötta klubben – och samtidigt ha chansen att vinna entrébiljetter till derbymatchen!

Förra säsongen stöttade våra supportrar oss på ett fantastiskt sätt genom att bland annat köpa soffbiljetter till hemmamatcherna.

Soffbiljetter innebär att man som supporter köper en eller flera ”biljetter” för att stötta sin favoritklubb i en tuff tid. Soffbiljetterna gäller inte som entré till någon match utan ska ses som ett ovärderligt stöd för klubben.

Stödet från våra supportrar är enormt viktigt och så länge vi inte får ta in mer än 500 åskådare på våra matcher så kommer möjligheten att stötta Dackarna via stödköp av soffbiljetter att finnas.

Du kan välja mellan:

Ståplats: 50:- styck

Sittplats: 100:- styck

Hedersplats: 200:- styck

TÄVLING: Bland de som lägger minst 200:- kommer vi att lotta ut totalt fyra entrébiljetter till matchen mot Västervik den 1/6 (matchstart klockan 19.00). Två personer kommer att vinna två biljetter vardera.

Det är snabba ryck som gäller. För att ha chansen att vinna måste du köpa dina soffbiljetter senast klockan 16.00 tisdagen den 1/6. Vinnarna kontaktas via telefon runt klockan 16.30.

Varje 200-krona är värd ett lottnummer!

Du betalar dina soffbiljetter med swish eller bankgiro (Målilla Motorklubb).

Swish: 123 259 13 45

Bankgiro: 5958-6453

Märk din inbetalning med ”Dackarna-Västervik”.

(Notera att om du betalar med bankgiro kommer du inte att vara med i utlottningen av biljetter denna gång).

Tack för ditt stöd. Tillsammans är vi Dackarna!

Dela nyheten: