Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Stötta Dackarna genom att köpa soffbiljetter till länsderbyt

Featured Image

Köp soffbiljetter till länsderbyt mot Västervik, som körs på Skrotfrag Arena i Målilla kommande tisdag. Samtidigt är du med i utlottningen av restaurangplatser till den 8/9.

Det känns förstås väldigt tråkigt att inte kunna välkomna vår fantastiska publik till våra tävlingar som läget är nu. Samtidigt är ert stöd kanske viktigare än någonsin. Därför hoppas vi att ni är många som vill stötta Dackarna genom att köpa soffbiljetter till hemmamatchen och länsderbyt mot Västervik, som körs på Skrotfrag Arena i Målilla tisdagen den 8/9.

Soffbiljetter innebär att man som supporter köper en eller flera biljetter för att stötta sin favoritklubb i en tuff tid. Soffbiljetterna gäller inte som entré till någon match utan ska ses som ett ovärderligt stöd för klubben.

Du kan välja mellan:

Ståplats: 50:- styck

Sittplats: 100:- styck

Hedersplats: 200:- styck

TÄVLING: Bland de som lägger minst 200:- kommer vi att lotta ut ett antal platser på vår restaurang som gäller kvällen den 8/9.

Två personer kommer att vinna två platser vardera där mat ingår.

För att ha chansen att vinna måste du köpa din biljett/dina biljetter senast måndagen den 7/9 klockan 20.00.

Varje 200-krona är värd ett lottnummer.

Du betalar dina soffbiljetter med swish eller bankgiro (Målilla Motorklubb).

Swish: 123 259 13 45

Bankgiro: 5958-6453

Märk din inbetalning med ”Dackarna-Västervik”.

Tack för ditt stöd. Tillsammans är vi Dackarna!

Dela nyheten: