Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

STÖTTA DACKARNA – KÖP SOFFBILJETTER TILL SM-FINALEN

Featured Image

Det känns förstås väldigt tråkigt att inte kunna välkomna vår fantastiska publik till våra tävlingar som läget är nu. Samtidigt är ert stöd kanske viktigare än någonsin. Därför hoppas vi att ni är många som vill stötta Dackarna genom att köpa soffbiljetter till den individuella SM-finalen som körs på Skrotfrag Arena den den 23/7.

I de tuffa tider som nu råder är det många klubbar som har valt att lansera så kallade soffbiljetter. Nu gör vi i Dackarna samma sak!

Soffbiljetter innebär att man som supporter köper en eller flera biljetter för att stötta sin favoritklubb i en tuff tid. Soffbiljetterna gäller inte som entré till någon match utan ska ses som ett för klubben ovärderligt stöd.

Första chansen att köpa soffbiljetter för att stötta Dackarna kommer nu. Detta i samband med SM-finalen, som körs på Skrotfrag Arena i Målilla nu på torsdag, den 23/7.

Du kan välja mellan:
Ståplats: 50:- styck
Sittplats: 100:- styck
Hedersplats: 200:- styck

TÄVLING: Bland de som lägger minst 200:- kommer vi att lotta ut fyra platser på vår restaurang i samband med SM-finalen. Två vinnare vinner två platser vardera och då ingår varmrätt och efterrätt.
För att ha chansen att vinna måste du köpa din biljett/dina biljetter senast onsdag den 22/7 klockan 18.00.

Du betalar dina soffbiljetter med swish eller bankgiro (Målilla Motorklubb).
Swish: 123 259 13 45
Bankgiro: 5958-6453
Märk din inbetalning med ”Soffbiljetter SM”.

Tack för ditt stöd. Tillsammans är vi Dackarna!

Dela nyheten: