Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Stötta Dackarna – köp soffbiljetter till SM-kvartsfinalen

Featured Image

Det har blivit dags för SM-kvartsfinal i Bauhaus-Ligan. För Dackarnas del väntar Indianerna och vi inleder med bortamatch på tisdag (22/9) för att sedan avsluta med hemmamatch på Skrotfrag Arena på onsdag (23/9).
Vi hoppas på fortsatt stort stöd av våra supportrar via köpa av soffbiljetter.

Det känns förstås väldigt tråkigt att inte kunna välkomna vår fantastiska publik till våra tävlingar som läget är nu. Samtidigt är ert stöd kanske viktigare än någonsin. Därför hoppas vi att ni är många som vill stötta Dackarna genom att köpa soffbiljetter till SM-kvartsfinalen mot Indianerna, där returen körs på Skrotfrag Arena i Målilla den 23/9.

Soffbiljetter innebär att man som supporter köper en eller flera biljetter för att stötta sin favoritklubb i en tuff tid. Soffbiljetterna gäller inte som entré till någon match utan ska ses som ett ovärderligt stöd för klubben.

Du kan välja mellan:

Ståplats: 50:- styck

Sittplats: 100:- styck

Hedersplats: 200:- styck

TÄVLING: Bland de som lägger minst 200:- kommer vi att lotta ut ett antal platser på vår restaurang som gäller kvällen den 23/9.

Två personer kommer att vinna två platser vardera där mat ingår.

För att ha chansen att vinna måste du köpa din biljett/dina biljetter senast tisdagen den 22/9 klockan 20.00.

Varje 200-krona är värd ett lottnummer.

Du betalar dina soffbiljetter med swish eller bankgiro (Målilla Motorklubb).

Swish: 123 259 13 45

Bankgiro: 5958-6453

Märk din inbetalning med ”SM-kvartsfinal”.

Tillsammans är vi Dackarna!

Dela nyheten: