Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Svenske mästaren kör vidare i Dackarna

Featured Image

Ett nytt kontrakt är nu påskrivet även med Jacob Thorssell, som för en dryg vecka sedan vann den individuella SM-finalen. Därmed blir Åtvidabergssonen den fjärde föraren som Dackarna presenterar inför säsongen, som startar den 11 augusti.

Frederik Jakobsen och Oliver Berntzon har sedan tidigare skrivit på nya avtal som gäller för denna mycket speciella säsong. I går kunde vi också meddela att klubbikonen Hans Andersen återvänder till Dackarna och dessutom blir lagkapten.

Två raka SM-guld

Nu står det klart att den fjärde föraren in i truppen blir ingen mindre än Jacob Thorssell. Det känns förstås mycket bra att Jacob, som för en dryg vecka sedan försvarade sitt individuella SM-guld, har godtagit de nya villkoren och fortsätter i dackevästen. Den 27-årige Åtvidabergssonen blir en mycket viktig del i årets lagbygge.

”Jacob kommer att få en viktig roll i laget, vilket jag tror passar honom bra, han har haft samma roll i sitt engelska lag Wolverhampton så det är ingen ny situation för honom”.

”Med den form Jacob visade under SM-finalen förra veckan så får konkurrenterna vara på tå om dom ska ha en chans”, säger Dackarnas Jon Lindberg.

Dackarnas lagbygge 2020:
* Frederik Jakobsen
* Oliver Berntzon
* Hans Andersen
* Jacob Thorssell

Dela nyheten: