Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

TALANGEN FÖRLÄNGER!

Featured Image

Då var det dags att presentera fjärde föraren till truppen inför säsongen 2024.

Vi kan idag presentera den fjärde föraren att ta plats i Dackarnas trupp till säsongen 2024. Det handlar om Västervikskillen Noel Wahlquist, som har skrivit på ett nytt avtal med Dackarna.

  • Jag tror att Noel kan ta rejäla kliv under kommande säsong, säger Dackarnas lagledare Mikael Teurnberg.
    Svenska mästarna Dackarna och Mikael Teurnberg fortsätter att bygga för en ny säsong. Sedan tidigare är tre SM-guldhjältar i form av Filip Hjelmland, Andzejs Lebedevs och Daniel Bewley klara för en fortsättning. Detsamma gäller nu också 20-årige Noel Wahlquist.

  • Det ska bli intressant att följa Noel under 2024. Han kom till oss inför den gångna säsongen, men fick begränsat med körtid på grund av åtaganden i den polska ungdomsligan för sitt lag Lublin, säger Mikael Teurnberg.
    Fokus på Sverige
    Kommande säsong kommer Noel inte att köra i U24-ligan i Polen utan istället lägga fokus på den svenska ligan.

  • Noel är en stor talang som jag hoppas mycket på. Han är väldigt träningsvillig och ambitiös och avslutade säsongen med en andraplats i JSM-finalen. Förhoppningsvis kan det släppa ordentligt för honom under kommande säsong, säger Mikael Teurnberg.

Dackarnas trupp 2024 just nu:
– ¨Daniel Bewley, snitt: 2.082
– Andzejs Lebedevs, 1.787
– Filip Hjelmland, 1.152
– Noel Wahlquist, 0.500

Dela nyheten: