Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

TUMMEN UPP FRÅN JANOWSKI OCH THORSSELL – KÖR PÅ TORSDAG

Featured Image

Vi kan nu leverera dubbla positiva besked inför hemmamatchen mot Piraterna på torsdag. Både Maciej Janowski och Jacob Thorssell har gett tummen upp för att köra matchen.
– Det betyder mycket för oss att ha dem tillbaka, säger lagledaren Mikael Teurnberg.

Både Maciej Janowski och Jacob Thorssell missade bortamatchen mot Rospiggarna i tisdags. Janowski då han behövde vila handen efter en krasch mot Lejonen veckan innan och Thorssell på grund av feber.

Hoppas på bra publikstöd

Vi kan nu meddela den glädjande nyheten att båda är redo att köra hemmamatchen mot Piraterna nu på torsdag.

– Janowski tränade för några dagar sedan och jag har pratat med honom efter det. Allt var toppen och han har gett tummen upp för en återkomst i Dackarna på torsdag. Han ser fram emot att köra mot Piraterna hemma på Skrotfrag Arena. Dessutom kör han en match i Polen i kväll, säger Mikael Teurnberg.

Jacob Thorssell tog ett Corona-test i tisdags och svaret blev negativt, eller positivt om ni så vill. Nåväl, Jacobs test visade inga tecken på Covid19.

– Därmed är Jacob också tillbaka på torsdag. Han gjorde en bra insats i EM i går och missade sista chansen-heatet med en hårsmån då han åkte dit på färre antal heatsegrar.

Vi hoppas nu på ett härligt publikstöd på torsdag, i en match som startar klockan 19.00.

– Det är en viktig match där vi får chansen att studsa tillbaka direkt, säger Mikael Teurnberg.

Du köper din biljett till matchen på följande länk:

https://secure.tickster.com/sv/vua1pnkwlwnk28c/products

Dela nyheten: