Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Tvåsiffrigt för Sammy i årets första tävling på Skrotfrag Arena

Featured Image

I dag kördes årets första tävling på Skrotfrag Arena. Det slutade med en andraplats i division ett för hemmalaget Team DaLej. Poängbäst blev Sammy van Dyck, som körde in finfina tio poäng.

Nu är speedwaysäsongen igång på allvar även i Målilla och på Skrotfrag Arena. I dag kördes nämligen den första matchen för säsongen när Team DaLej (ett samarbete mellan Dackarna och Lejonen) tog emot Masarna, Nässjö och Vikingarna.

Det slutade med en klar seger för Masarna, där Joel Kling var bäst med 14 inkörda poäng. Team DaLej blev tvåa med 31 poäng, Nässjö trea med 28 poäng och Vikingarna fyra med 17 poäng.

I Team DaLej gjorde Sammy van Dyck, som gör sin första säsong på 500-cykel, en mycket bra insats med tio inkörda poäng på sex heat, och då hade han ändå ett fall i sitt sista framträdande. Övriga poäng togs av Avon van Dyck (9), Theo Johansson (6) och Maksymilian Bogdanowicz (6).

Dela nyheten: