Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Uppdatering gällande biljetter till premiärmatchen.

Featured Image

Som vi tidigare informerat så inväntar vi tillstånd från polisen innan vi kan släppa några biljetter till hemmapremiären i Bauhaus-Ligan och matchen Dackarna – Västervik.

Vi har en positiv dialog med polisen och förhoppningarna om att det löser sig bedöms som goda. Läget är så att polisen inte får/kan utfärda några tillstånd förrän restriktionerna lättar, det betyder imorgon tisdag. Så innan vi har tillståndet i vår hand kan vi inte släppa några biljetter men vi har en förhoppning om att kunna släppa biljetterna till försäljning kring lunchtid imorgon tisdag 1 juni. En länk till biljettförsäljningen kommer att läggas ut här senare.

OBSERVERA att all biljettförsäljning sker via Tickster, ingen kan komma till Skrotfrag Arena utan att ha en biljett utfärdad av Tickster. Innehavare av Dackarnas årskort som varit i kontakt med oss kommer att få sina biljetter mejlade under tisdagen.

Notera att inga andra biljetter eller externa frikort kommer att ge tillträde till matchen.
Det kommer inte att vara några kiosker öppna på Skrotfrag Arena, detta för att publiken inte ska vara i rörelse på arenan utan sitta på sin anvisade plats. Toaletterna kommer att hållas öppna.

Dela nyheten: