Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Uppladdning inför valet – sex partier gör upp i vår startsimulator på tisdag

Featured Image

På tisdag kör Dackarna en helt avgörande hemmamatch mot Piraterna, där en plats i SM-slutspelet ligger i potten. På plats denna kväll finns också sex politiska partier för att informera om just sin politik – och för att göra upp i en tävling i vår startsimulator!

Det blir både en speedwaykamp och en kamp mellan lokala politiker på Skrotfrag Arena i Målilla på tisdag.

Företrädare för sex partier; Centerpartiet, Socialdemokraterna, Moderaterna, Vänsterpartiet, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna, kommer att finnas på plats på arenan från klockan 17.30 för att informera och svara på frågor inför det kommande valet.

Vi kommer också att kunna bjuda på en extra kamp mellan de lokala politikerna. Vid klockan 18.20 kommer de nämligen att få testa sin reaktionsförmåga i vår startsimulator, som då kommer att vara placerad på innerplan. Det blir en hel del prestige i denna tävling!

Information om matchen:

Dackarna-Piraterna

Tisdag 23/8

Skrotfrag Arena, Målilla

Matchstart kl. 19.00

Entréerna öppnar kl. 17.30

Entrépris:

Vuxen: 200:-

Program och sittplats ingår.

Fri parkering.

Födda 2004 och senare har fri entré.

Det går bra att betala inträdet i entrén på arenan. Vi tar swish, kort och kontant. Det går också utmärkt att förköpa biljett till matchen på Tickster (slipp köer!) på följande länk:
https://www.tickster.com/sv/events/he9tj24e2upwnjh/2022-08-23/dackarna-piraterna

Dela nyheten: