Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Ny förare till Dackarna

Featured Image

Dackarna har skrivit ett avtal med Thomas H Jonasson för resten av säsongen 2024.

THJ kommer in i laget med snittet 0,500 och tar ingen plats i truppen med hans låga ingångssnitt.
Han har under 2024 kört i Allsvenskan för Griparna i Nyköping och har på de inledande matcherna kört in 34 poäng och med detta placerad på nionde plats i poängligan.

Bland meriterna finns ett individuellt SM guld 2014 och GP-förare 2015. Han har även Lag-SM guld på meritlistan. Han körde även den individuella SM finalen i Västervik i maj månad.

Micke Teurnberg lagledare i Dackarna är glad att kunna presentera THJ i truppen.

– Vi är i ett prekärt läge med långtidsskador på förare och  är väldigt sårbara om det blir fler skador.

– THJ kommer vara startklar för nästa veckas hemmamatch mot Lejonen, vi får in en förare som har massor av rutin och han är riktigt sugen på att köra speedway för Dackarna. Vi har haft bra samtal under senaste veckorna och nu har vi kommit fram till en lösning och ser fram emot att få in THJ i lagtruppen.

Thomas ser fram emot att köra i Bauhausligan och berättar att det ska bli en ära att få representera regerande svenska mästarna Dackarna. Jag känner flera av förarna i laget sedan tidigare och lagledare Micke Teurnberg.,ser fram emot första matchen med klubben.

Dela nyheten: